10 Aralık 2011 Cumartesi

Maharetli Ellerim Sitesi Açıldı

Kardeşim kişisel sitesini birkaç gün öncesinde açtı.Kendisi BUTİK PASTA yapıyor.Her türlü pastayı yapabiliyor.Siz isteyin kendisi yapsın :D Sitesine bir göz atın derim.Pişman olmayacaksınız..
Siteden bazı pasta örnekleri..




7 yorum:

Miyozu dedi ki...

oda senin gibi maharetli desene :) insan bunları yiyemez ki seyretmekten :P

uğurböceği dedi ki...

demi ama yaa..bende yiyemem valla.. bana bu heykellerden bitane uğurböceklisini yapıp göndermişti pastasız yani..onu saklıyorum halen :D heykel gibi kurudu..bigün onunda fotosunu çekip eklerim ;))

Gülsüm Güven Tuncer dedi ki...

Hemen siteye gittim... Nasıl da güzel , nasıl da iştah açıcı. Bambaşka bir işgi alanı, müthiş bir yetenek bu. Bayıldım inan.

uğurböceği dedi ki...

Gülsüm Güven Tuncer; teşekkür edeirm beni kırmayıp siteye göz attığınız için..güzel yorumunuzada teşekkür ediyorum kardeşim adına ;)

Gülsüm Güven Tuncer dedi ki...

Yaa. bir şey soracağım. Bebekleri arabaları, mikileri filan da mı kendisi yapıyor. Bu biraz heykeltraşlığa giriyor sanki. İnanın çok beğendim. Kardeşiniz İzmir'deymiş. Kent dışına servis yapılamaz bu durumda değil mi?

uğurböceği dedi ki...

evet heykelleride kendisi yapıyor şeker hamuruyla..bir ara şehirdışındanda sipariş alıyorum diyordu.siz direk kendisiyle irtibata geçerseniz daha iyi bilgi alırsınız :) sitesinde tlf numarası mail adresi var..

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

Çok güzel görselleri var . ellerine sağlık.
sayfası hayırlı olsun